Hundflocken

TRAZZEL

(Big Brazzel Zmart And Zplendid. 2012-12-17)

Trazzel är den som alla älskar eller blir galna på, både hundar och människor. Han är Pradas kullbror. Trazzel har som mål i livet att förstå människor och göra dem galna eller lyckliga. Han är en duktig spårare och vill helst busa, något som Clara ibland går med på.

 

PRADA

(Big Brazzel Ztarlight Zparkels. 2012-12-17)

Prada är Claras bästis, men hon ska veta sin plats, för det är Clara som bestämmer. Prada är ett energiknippe som älskar att busa med sin kullbror Trazzel och Jackpot. Hon är alltid glad och kan liksom Cooper skratta. Prada är också väldigt självständig.

 

COOPER

(Big Brazzel Higher And Higher. 2011-02-04)

Cooper och Clara har ett speciellt förhållande. Båda kom hit som vuxna och kände sig lite vilsna i början. Clara hade varit här ett tag när Cooper kom, så hon blev hans trygghet. Cooper är en älsklig hund som helst vill kramas och pussas. Skogspromenader och bollar och vatten och pinnar är hans största lycka, förrutom matte och så utställningar förstås.

 

 HARRY

(Cyberspring Earthshaker. 2015-07-20)

Harry är efter Cooper och Prada och en bättre hund finns knappt! Snäll och glad och han kan skratta precis som mamma! Clara har efter mycket tänkade bestämt sig för att han duger.

 

 BARRY-BERRA

(Cyberspring Barry-Allen. 2015-07-20)

Kärt barn har många namn. Barry-Berra får ett nytt varje dag ibland. Han är kullbror med Harry och den valp alla förälskade sig i men ingen fick köpa. Lustigt nog gillar alla vuxna hundar honom också. Clara har liksom med Harry bestämt sig för att han får ingå i hennes flock.

 

JACKPOT

(Kamrats Jackpot. 2013-09-27)

Jackpot är en väldigt, väldigt snäll kille. Han avgudar Clara och tycker hon är hans mamma. Hon är genomsnäll mot honom, men uppfostrar honom också, kan vara ganska så sträng om han bråkar för mycket. Vatten är Jackpots passion, han är helt galen i vatten!

COSMOS

(Anteros. 2004-08-30)

Cosmos är en äldre herre som Clara gillar. Han gillar Clara för hon är vuxen och inte bråkig.

 

CHELSEA

(Big Brazzel Born To Be Wild. 2008-05-13)

Flocken har tillfälligt utökats med Coopers mamma. Hon är en stabil tik som håller ett vakande öga på alla. Cooper är hennes älskling och får massor av pussar. Clara gillar att Chelsea tagit ansvar för flocken.
Chelsea är tillbaka på kennel Big Brazzel men kommer nog att göra ett och annat besök här ibland!

 

BILBO

(Willows Giacomo Puccini. 2012-01-30)

Bilbo är Pradas bästis men han gillar Clara också. Han är en lugn kille som vet sin plats och aldrig ställer till bråk. Clara trivs med hans lugna sätt. 2015 fick Bilbo en kompis – Gimli – men honom har Clara inte träffat ännu.

 

STORM

(Modus Vivendi Join The Gang. 2001-02-10)

Storm är viktig i Claras liv. Morgonpromenaderna med honom är mycket viktiga. Även om Storm en gång i tiden fick sitt namn efter hur han var, så har åldern tagit ut sin rätt och numer är han en stillsam, lugn herre även om han både kan få för sig att busa och allt som oftast står på bordet med nosen i brödkorgen. Han tycker mycket om Clara.
Den 6 november 2015 fick Storm somna in, glad och lycklig in i det sista.